:: Rutin Kembali Asal ::

~Salam..

Apakah yg dimaksudkan dgn perktaan RUTIN, KEMBALI & ASAL..? 3 perkataan yg mempunyai maksud tersendiri dan bila digabungkan menjadi satu……………. Satu ayat lah..!!

TmnNegara01

TmnNegara02

TmnNegara03
Gambar intro pn nk ada 3 versi ke..? Padan muka, sapa suruh tgk.. Oh, ni masa join trip ke Tmn Negara Pahang masa belajar dulu2..

Kini, keadaan dan suasana sekeliling kembali normal.. Tiada lagi serabut nk siapkn kertas kerja, nk kena study utk kuiz & test, nak kena jumpa lecturer sana sini & mcm2 lg la unsur alam selagi bergelar mahasiswa..

Aku sudah bebas, atau istilah lain MERDEKA.. Tapi, semuanya bergantung kpd keputusan Final Exam dlm masa 1 bulan lg.. Mudah-mudahan dipermudahkn segala urusan, aku xnaklah ada kena ulang2 paper ni.. So, masih blum bole bergembira sepenuhnya..

Campus
This is the place where we belong, Diploma & Degree under the same roof..

Setelah segalanya selesai, maka aku kini sudah bole mula fokus pada satu kerja yg aku btui2 minat sejak dari dulu lg.. Tidak lain lg dlm bidang Fotografi, skrg ni aku lebih banyak berkecimpung dlm dunia perkahwinan.. Sbbnya, aku bole generate money on the same time.. Dulu2, mmg aku masih blum mampu nk beli gajet2 ni cuma sekadar tgk org punya jela..

Inilah rutin aku..

Dimulakan dgn majlis pertunangan kakak aku yg paling gila, btui2 lps abis Final Exam.. Tp ok jgk, at least dpt mengasah kembali bakat2 yg dh berkarat tu utk shoot selepas ni..

Faznur
Ni gambar intro saja yer, fuuhh dpt 2 cincin tu merisik & bertunang..

For more picts, feel free to view CHALETCINTA

Walau mcm mana sibuk sekali pn kita, jgn lupa pada yg SATU.. Barulah kita beroleh keberkatan dlm melakukan sesuatu perkara, yg dilarang kita tinggalkan jer..

(,”) Merci..

Faireezal Effendi's Facebook profile

TagFooter

Advertisements

2 thoughts on “:: Rutin Kembali Asal ::

  1. akhirnya…singgah disini…lalalala….pics meletop…

  2. ::: salam bro glizzy pekabar? maksud title atas nih kembali semula dlm bidang fotografi ker? [huhu] alhamdulillah mesti ada byk kelapangan skrg yeh? saya sukee gambar nostalgia rombongan ke tmn negara no.3 tuh, kalernyer cantik! tapi kaler yg asal tanpa edit mesti lagi cantik.. bertambah menarik bila bro wide anglekan komposisi kamera bro.. nice one! kerja sampingan bro wedding photographer ker? bagus tuh, ada side income. lagipon perkara yg kita minati. gambar chalet cinta very2 beautiful! jeles sehhh tengok [huhu] saya pon ada ambik gambar utk perkahwinan adik saya.. tapi taklah secantik spt di atas.. kamera pon jenis compact jer [huhu]

    ::: pasal gua tempurung tuh saya takde kamera SLR, yg ada jenis PnS, selama nihpon semua aktiviti lasak saya bawa kamera compact saya spt di gambar banner di blog saya tuh, sony cybershot P200. dah 10 tahun. oklahhh.. terhantuk, jatuh, masuk air & calar-balar semua ada [huhu] kalo kamera saya tuh manusia, abis muka ada parut2 mcm gengster [hehehe].. hari tuh masuk gua, termasuk air, malfunction sekejap, tapi lama2 ok..

    ~ u have a very beautiful blog! likeee it!!! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s